luni, 19 martie 2012

Ce este Theta Healing?



Theta Healing este o tehnica uimitoare, creata de Vianna Stibal, care iti permite sa identifici rapid blocajele, sa le indepartezi, sa le inlocuiesti si sa reprogramezi mintea constienta. Theta Healing te ajuta sa iti recreezi realitatea si sa alegi lumea in care iti doresti sa traiesti, schimband si rescriindu-ti sentimentele si convingerile.
Spre exemplu: Te-ai intrebat vreodata cum de poti sa-ti doresti bani, sa te rogi sa ai bani, sa citesti nenumarate carti de dezvoltare spirituala si totusi sa nu ai suficienti bani? Carti extraordinare, precum “Conversatii cu Dumnezeu” ne invata ca cele mai ascunse si adanci convingeri ne contureaza lumea. De altfel, perspectiva spirituala conform careia convingerile noastre inconstiente ne creeaza realitatea, este validata si de fizica cuantica – un concept foarte bine punctat si in filmul “What the Bleep Do We Know”.
Invatati cum sa va schimbati viata prin Theta Healing, folosind frecventa cerebrala Theta, conectandu-va la Sursa. Eliminati programele limitative, va curatati de energii de vibratie joasa, manifestati orice va doriti, va schimbati ADN-ul, va activati cromozomii, va curatati de energii de joasa vibratie, faceti cititri ale corpului.
Theta Healing iti permite sa identifici rapid blocajele adanci si sa reprogramezi mintea. In loc sa te invarti in cerc ASTEPTAND ceva, invata-ti subconstientul ce inseamna sa AI acel lucru – si atrage acea energie in viata ta!

Cu Theta Healing este extrem de simplu sa inlocuiti programul mental “imi este frica de succes” sau “este gresit sa ai succes”, cu “succesul este dreptul meu divin”. Procesul dureaza mai putin de un minut iar rezultatele sunt simtite pentru tot restul vietii.
Gandeste-te la aspectul fizic, la sanatate, la fericire, la dezvoltarea spirituala, la abilitatile creative, la relatii – toate succesele tale, in toate aspectele vietii, sunt determinate de convingeri. Theta Healing iti da posibilitatea si puterea sa schimbi aceste convingeri si sa-ti recreezi fiecare aspect al vietii, permitandu-ti sa fii exact ceea ce vrei sa fii.
In 1995, Vianna Stibal, specialista in masaj si o persoana intuitiva, a descoperit ca metoda prin care ea facea citiri poate face vindecari instante. Vianna a fost diagnosticata cu cancer, tumoare care i-a distrus rapid femurul drept. Tot ce a incercat, folosind medicina conventionala si pe cea alternativa, a intarziat sa dea rezultate. Apoi, ea a descoperit ca o simpla tehnica pe care o folosea in a face citiri, poate vindeca. Piciorul i s-a vindecat instant. A adaugat aceasta cunostinta in sedintele de terapie cu clientii si in cursurile pe care le preda. Curioasa sa afle de ce tehnica aceasta functiona, Vianna a cerut ajutorul unui fizician si cu ajutorul unei electroencefalograme, a descoperit ca simpla tehnica accesa frecventa cerebrala Theta. Dupa multi ani de practicare a acestei tehnici, Vianna este de parere ca metoda foloseste undele Theta pentru a obtine o vindecare instanta. Prin mii de clienti, ea a descoperit nu numai un mod extraordinar de a se conecta cu energia creatoare, ci si faptul ca aceasta energie poate schimba instantaneu convingeri si sentimente care sunt conectate cu bolile.
Cea mai profunda descoperire a Viannei a fost ca aceasta tehnica poate fi predata si altora. Vianna Stibal a predat aceasta metoda pentru mii de oameni si de asemenea i-a si instruit sa predea unele dintre cursurile Theta Healing. Aceasta tehnica este una dintre cele mai extraordinare experiente ale vietii.
Daca esti singur, obosit, bolnav sau simti o nevoie de a-i ajuta pe altii, daca iti doresti sa imbunatatesti aceasta lume sau iti doresti raspunsuri, daca vrei sa-ti folosesti dreptul din nastere de a fi parte a tot ceea ce exista, daca vrei sa te conectezi cu divinitatea si daca iti doresti realizari si rezultate, Theta Healing este pentru tine. Theta Healing nu este o religie, este o tehnica de a-ti schimba convingerile, asa cum iti dicteaza constiinta.
Theta Healing este un sistem puternic de autodezvoltare, educatie si cunostinta aplicata, pentru oamenii care sunt pregatiti sa inainteze si sa creeze schimbari pozitive in vietile lor si ale celor din jur.
Theta Healing lucreaza pe toate nivelurile, incluzandu-le pe cel fizic, pe cel emotional, pe cel mental si pe cel spiritual, curatand obstacolele care te impiedica sa-ti atingi potentialul maxim in viata.
Toate convingerile si sentimentele tale iti creeaza viata pe care o ai acum si toate circumstantele ei, de zi cu zi. Cand sinele tau autentic creeaza implinire, egoul creeaza bariere. Convingerile si sentimentele limitative din subconstient sunt responsabile de lipsa implinirii si a reusitei din orice aspect al vietii tale, incluzand: cariera, relatii, finante, scopul vietii, mediul familial si sanatatea fizica.
Theta Healing foloseste puterea undelor creierului pentru a accesa subconstientul, unde sunt stocate convingerile si sentimentele limitative care te impiedica sa-ti implinesti visurile si scopurile.
Persoanele care primesc o vindecare prin Theta Healing experimenteaza o schimbare pozitiva instanta, datorita eliberarilor de frici, convingeri negative si sentimente ascunse din subconstient si a instalarii celor pozitive in locul lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu