luni, 11 aprilie 2011

Tehnică de vindecare prin unde theta


Tehnică antică de vindecare holistică, adusă în zilele noastre de o americancă nativ intuitivo-senzitivă, practicantă a medicinii naturiste, Vianna Stibal.

Theta Healing ne învaţă să intrăm într-un stadiu meditativ de relaxare profundă, în care creierul emite  preponderent unde theta. Mai departe în relaxare, intri în misterios. Starea Theta, este starea unde activitatea creierului scade până aproape la momentul somnului, dar nu chiar. Theta este starea creierului unde magia se întamplă. Thetha aduce receptivitate crescută, flashuri ce se asemănă cu visele, înspiraţie şi amintiri de mult uitate. Theta poate aduce o stare profundă de meditaţie, o senzaţie de “plutire” datorată starii expansive, în Theta poţi simţii că mintea ta se expandează dincolo de graniţele corpului tău.
            Theta este starea ce rezidă în subconştient. De asemenea, Theta are un rol important în programele de modificare a comportamentului şi este folosită ca tratament împotriva dependenţei de droguri sau alcool. Este o stare a învăţării supreme, a reprogramării propriei minţi, a amintirii viselor şi a auto-hipnotizării. Este unul dintre cele mai extraordinare domenii pe care le putem explora. Este cunoscută ca zona crepusculară, care în mod normal nu o putem experimenta decât vag atunci când ne trezim din adâncimile Delta (când ne trezim din somn sau când adormim).
 În Theta, suntem într-un vis treaz, flashuri cu imagini vivide trec prin faţa ochilor minţii şi suntem receptivi la înformaţie mai mult decât suntem în starea noastră normală. Theta a fost îndentificată ca poarta către învăţare şi memorie. Meditaţia Theta creşte creativitatea şi puterea de a învăţa, reduce stresul, trezeşte întuiţia şi alte percepţii extra-senzoriale.
Undele Theta se întind între 4 şi 7 Hz.
Acest fapt, consimte conexiunea între respectiva persoana şi Energia Universală sau Sursa Creatoare, permiţându-i în acelaşi timp sa devina co-creator şi martor al unui proces de evoluţie şi  vindecare.
Theta Healing este un sistem puternic de autodezvoltare, educaţie şi conştiinţă aplicată, pentru oamenii care sunt pregatiţi să evolueze şi să creeze schimbări pozitive în vieţile lor şi ale celor din jur.
             Theta Healing lucrează pe toate nivelurile, încluzându-le pe cel fizic, pe cel emoţional, pe cel mental şi pe cel spiritual, curăţând obstacolele care te împiedică să-ţi atingi potenţialul maxim în viaţă.
             Toate convingerile şi sentimentele tale îţi creează viaţa pe care o ai acum şi toate circumstanţele ei de zi cu zi. Când sinele tău autentic creează împlinire, egoul creează bariere. Convingerile şi sentimentele limitative din subconştient sunt responsabile de lipsa împlinirii şi a reuşitei din orice aspect al vieţii tale, încluzand: cariera, relaţii, finanţe, scopul vieţii, mediul familial şi sănătatea fizică.
Dacă eşti singur, obosit, bolnav sau simţi nevoia de a-i ajuta pe alţii, dacă îţi doreşti să îmbunătăţeşti această lume sau îţi doreşti răspunsuri, dacă vrei să-ţi foloseşti dreptul din naştere de a fi parte a tot ceea ce există, dacă vrei sa te conectezi cu divinitatea şi dacă îţi doreşti realizări şi rezultate, Theta Healing este pentru tine.
 Theta Healing nu este o religie, ci este o tehnică de a te vindeca şi de a-ţi schimba convingerile, aşa cum îţi dictează conştiinţa.
Theta Healing îţi permite să identifici rapid blocajele adânci şi să reprogramezi mintea. În loc să te învârţi în cerc ASTEPTÂND ceva, învaţă-ţi subconştientul ce înseamnă să AI acel lucru – şi atrage acea energie în viata ta!
În căutarea de ajutor pentru a rezolva dureri fizice şi emoţionale poate ţi s-a părut drumul dificil şi fără sfârşit. Dacă ai căutat ajutor şi raspunsuri ani de-a rândul sau doar azi pentru prima dată ai înfruntat o anumită provocare, să şti că ai găsit soluţia. Poate te întrebi cum e posibil?
                        Raspunsul e simplu şi concis :
                         Dumnezeu face totul poşibil
            Prin tehnica simplă numită THETA HEALING, tu şi cei dragi ţie puteţi să experimentaţi o vindecare instantanee.
Theta Healing poate fi descrisa simplu ca un miracol ce poate fi atins în viaţa ta.
            În Theta Healing punem la treabă intuiţia noastră naturală încrezându-ne în Iubirea Necondiţionată de Dumnezeu, pentru că aceasta face “treaba”. Prin schimbarea undelor ciclice ajungând în stadiul Theta, poti efectiv sa vezi cum Dumnezeu creează vindecări înstantanee emotionale şi psihice.
            Pentru faptul că Theta Healing se învaţă bazându-se pe Iubirea Necondiţionată de Dumnezeu, o vei simţi de fiecare dată mai naturală, în timp ce o înveţi şi faci experienţe pe tine. Învăţând această tehnică vei putea vedea cum toţi avem abilităţi intuitive şi că acestea pot fi folosite pentru a aduce vindecări fizice şi emoţionale instantanee.
            Te vei ajuta atât pe tine însuţi cât şi prietenii şi rudele folosind acest procedeu fenomenal. E îmbucurător faptul că această tehnică este pentru toţi.
            Theta Healing a ajutat deja mii de persoane în toată lumea, indiferent de vârstă, sex, religie, rasă. Când înveţi acest proces simplu vei întelege importanţa de a divulga această cunoaştere. Te vei vedea ca un instrument în mâinile lui Dumnezeu şi vei fi un mijloc de schimbare a multor vieţi.
            Mulţi dintre noi, adesea, trebuie să înfruntăm provocări în propriile noastre vieţi şi unii dintre noi trebuie să înfrunte în fiecare zi conflicte emoţionale, alţii au permanente limitări fizice, iar alţii au din amândouă, şi provocări emotionale şi şi fizice.
            Îndiferent de cât sunt de mari sau de mici aceste provocări putem spune cu certitudine: calitatea vieţii noastre nu doar se poate îmbunătăţii, ci ar trebui să fie mult mai placută!
            Folosindu-ne de conexiunea cu Dumnezeu pe care noi toţi o avem, putem conştientiza oportunitatea de a alina şi chiar a înlătura aceste neajunsuri din viaţa noastră. Cel mai bun mod pentru a îmbunătăţi viaţa ta este această tehnică unică şi nedepaşită până acum, numită Theta Healing.
Învăţând cum să vă schimbaţi viaţa prin Theta Healing, folosind frecvenţa cerebrală Theta, vă conectaţi la Sursă, eliminaţi programele limitative, vă curăţaţi de energiile de vibraţie joasă, manifestaţi orice vă doriţi, vă schimbaţi ADN-ul, vă activaţi cromozomii.
Theta Healing este o metodă care se poate învăţa urmând un Curs de trei zile, la sfârşitul caruia fiecare persoană va fi în masură să aplice toate tehnicile învaţate de la instructor. Metoda activează un proces rapid de vindecare emoţională , spirituala şi fizică, proces care actionează direct la nivelul ADN-ului precum şi la nivelul matricei energetice individuale. Metoda poate fi utilizata pentru probleme de orice natură.
Ca toate practicile energetice, Theta Healing NU substituie medicina occidentală, clasică, dar poate fi  o metoda complementară pentru a atinge echilibrul energetic, deci, vindecarea.
Theta Healing este o tehnică energetică holistică, care are ca obiectiv de a aduce schimbări substanţiale în viaţa celui care o practică şi a celui ce o primeşte, eliberându-ne rapid de schemele karmice care crează probleme psihice şi fizice.
Ne dă posibilitatea de a schimba toate convingerile care ne limitează de-a lungul vieţii şi în fiecare moment al zilei, înlocuindu-le cu cele care îmbunătăţesc şi cresc capacităţile şi randamentul în orice aspect.

Recunoaşteţi vreuna?

Oricum, nu o să reuşesc niciodată.
Nu pot s-o fac…
Nu mai suport să mă simt aşa…
Nu sunt la înălţimea…
Sunt urat/ă
Nu sunt destul de bun/ă
Nimeni nu mă apreciază pentru ceea ce sunt…
Nimeni nu mă iubeşte…
Nu merit mai mult
Nu o să am niciodată destui bani…
Toate lucrurile frumoase li se întamplă doar altora…
... Şi multe altele.

Printre altele, în timpul unui seminar se învaţă şi: 
- activarea cromozomului vitalităţii
- activarea de ADN
- individualizarea convingerilor limitante care sunt la baza altor convingeri
- găsirea şi introducerea convingerilor favorabile nouă
- vindecarea voastră şi a altor persoane în orice aspect , prin Theta Healing
- curăţirea propriului câmp energetic de influenţe negative întreţinute
- iertarea voastră şi a celorlalţi,
- diminuarea stress-ului, a anxietăţii şi depresiei, activând fericirea şi starea de bine
- uşurarea relaxării fizice
- creşterea calităţii verbale şi de perfomanţă I.Q.
- sincronizarea celor două emisfere ale creierului
- uşurarea imaginaţiei mentale, vie şi spontană, creativitatea, diminuarea durerii,
-promovarea bucuriei şi stimularea secretiei de endorfine.


Profesor certificat : Dr. MIRCEA IOAN POPA, medic

Telefon contact:  0764009408
 
E-mail :  tratament.energetic@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu